Minecraft Server icon for AurinkomaaVote for Aurinkomaa
Java Server IP ⟹maailmanloppu.fi

0 Players have voted for this server in April.
14 Votes - All time
Top Voters



Top Voters

  • Johannnes - 1 vote
  • Visendra - 1 vote
  • DatArnoGuy - 1 vote
  • Rolli2005 - 1 vote
  • Kaleviii - 1 vote

Recent Comments & Reviews (0)

No reviews yet. Be the first to leave a review!

Share

Server IP - Copy to Minecraft Client to Play: maailmanloppu.fi

English:
Aurinkomaa survival roleplaying server. Highly customized. Content is aimed for Finnish players. You can only connect this server from finland, sweden.

In Finnish:
Aurinkomaa on pitklle muokattu Suomalainen Minecraft roolipelipalvelin. Aurinkomaahan psee yhdistmn normaalin muokkaamattoman Minecraft pelin avulla.

Aurinkomaa sijoittuu kuvitteelliseen ja rauhanomaiseen suurten sotien jlkeisen aikakauteen, uusrenesanssin kukoistukseen, joka ottaa paikkansa 2300-luvun vaihteen jlkeen. Ihmiskunta on hylnnyt menneiden aikojen tuhoon tuomitut tavat ja suurten atomisotien kauhut ja palannut takaisin juurilleen yksinkertaisempaan elmntapaan maailmassa, joka on peruuttamattomasti muuttunut.

Aurinkomaan yhteiskunta on rauhanomainen, vahvasti hierarkinen ja feodalismia mukaileva. Maailmassa on vanhoja futuristisia menneiden aikojen jnteit ja uusvanhaa - miekkoja, mustaruutiaseita, kanuunoita, noitavainoja, myllyj, sahoja, fuusioreaktoreita, voimakentti, redstoneteleportteja, radioaktiivista steily ja paljon muuta. Palvelimen rakennustyyli on sekoitus keskiajan, barokkiajan, viktoriaanisen ajan aikakausista ripauksella hyrypunkkia.

Aurinkomaan Minecraft serveri on ollut aktiivisessa kehityksess vuodesta 2013 alkaen vuoden 2016 puolivliin asti yli 10 000 tytuntia Pilvisen toimesta. Vuoden 2017 alkupuolella tapahtuneen omistajanvaihdoksen myt kehittmist on jatkettu lyhyen kehittmistauon jlkeen.

Pelaaminen

Aurinkomaahan psee yhdistmn normaalin muokkaamattoman Minecraft pelin avulla.


Custom skripts