Minecraft Server icon for Play.CraftMania.RoPlay.CraftMania.Ro
Java Server IP ⟹play.craftmania.ro

Java IP:play.craftmania.ro
Server Status:Offline
Last Ping: 10 months ago
Server Version: n/a
Players Online:0 / 2000
Submitted:2023-02-16 14:16:37
Updated:2023-04-15 19:19:48
Help the ServerVote for Server
Country:Romania
Rating:
Play.CraftMania.Ro
4.3 stars based on 24 reviews
Votes in April:0
Votes - all time:3822
External Links: Server Website
Discord

Recent Comments & Reviews (24) Load More
5

I like the server because all the players are friendly

5

Server care a primit o noua sansa la viata dupa ce a fost schimbata administratia

5

Worth to play factions 1.8.9 cuz is fun and awesome people

5

veri nais server i laic tu plei maincraft pe pc

5

Sper sa se adauge DayZ ca mini game (1.20) chernarus map

5

Cool server, cool players. SHOOT FOR THE STARS, AIM FOR THE MOON.

CraftMania 2023 - Play.CraftMania.Ro

Anti cheat astfel incat codatii o sa primeasca singuri ban in cateva secunde
Staff de calitate (come and see)
/report - raportezi orice jucator global
/ping - verifica ping-ul
/skin set - seteaza-ti skin-ul pe server

Survival Clan Wars 1.19.2 Noul mod inovativ de survival + factions like. Puteti sa va jucati solo (fara clan), sau sa intrati in razboiul clanurilor unde TOATE PROTECTIILE celor care participa la war se pot sparge (nu intrati in clan daca vreti sa jucati safe si nu vreti sa riscati sa pierdeti toata munca). Protectia este 32x32 si se foloseste default, dar in momentul in care intrati intr-un clan, in timpul razboiului ADVERSARII va pot SPARGE tot de pe protectie. Razboaiele intre clanuri se pot da cand este o diferenta de maxim 5 jucatori online (daca intr-un clan sunt 10 online si in alt clan 2 online nu se poate da war -> nu se poate griefa, nu ar fi fair pentru cei care sunt in inferioritate). Pe langa acest mod inovativ (unde o sa aflati mai multe informatii pe server), o data la 3 ore puteti merge la Gigel pentru ca are un cadou pentru voi (cheie de dungeon). Puteti intra in dungeon cu un grup de maxim 4 oameni, iar daca reusiti sa omorati boss-ul din fiecare Dungeon primiti CoinsMania + sansa la iteme speciale. TOP CLANUL saptamanal o sa aiba acces la castelul CraftMania, prezent chiar in spawn, unde o sa aiba mai multe beneficii (nu se poate griefa castelul, nu se poate da war in zona castelului, doar primiti acces la el si la ce se afla inauntru). Urmeaza update-uri in care o sa configuram mai multe Dungeons (in momentul de fata exista 2, unul mediu si unul greu). Iteme cu enchant-uri custom (nu prea OP incat sa nu fie afectat gameplay-ul), event-uri zilnice si multe altele! Banii de pe survival (banii cu care puteti face trade, puteti accesa shop-ul si asa mai departe) sunt echivalenti cu cei de pe Skyblock (puteti sa faceti bani pe skyblock si sa ii folositi pe survival, si vice verse). Toate informatiile le gasiti direct pe server!

Factions 1.8 OG Modul nostru de lupte intre factiuni, super competitiv pentru cei care vor adrenalina. De mentionat este faptul ca NU este un factions exagerat, NU are nimeni acces la fly (chiar daca ai cumparat grad sau daca esti jucator normal), nu exista chunk boostere si alte prostioare de genul. Trebuie doar sa fii bun!

Skyblock 1.19.2 Modul Skyblock updated pentru serverul nostru, in care va puteti face mai multe tipuri de insule, aveti acces la control panel-ul insulei unde vedeti toate informatiile, puteti vizita alte insule si puteti da like/dislike insulelor pe care le-ati vizitat. Daca primiti multe like-uri la o insula o sa primiti CoinsMania.

Creative 1.19.2 Aratati-va talentul la constructii pe sectiunea noastra de Creative, cele mai inovative plot-uri pot primi likes de la utilizatori, iar plot-urile cu cele mai multe like-uri primesc CoinsMania. Aveti access la o multitudine de comenzi bonus pe plot, puteti schimba biome-ul si multe altele.

Skywars 1.8+ Modul de skywars la un alt nivel! Pentru fiecare victorie primiti CoinsMania (daca aveti grad de vip primiti x2,x3,x5 coins pe victorie - in functie de grad). Puteti cumpara diverse sunete de ucidere, sunete de victorie, kit-uri, animatii, custi si asa mai departe! Nu o sa existe probleme cu cei care vin la PVP pentru ca in final enderdragon-ul o sa-si faca treaba! Sectiune foarte buna de farmat CoinsMania.

Survival Games 1.8+ Cine mai stie modul de Survival Games? Ei bine, aducem SG-ul cu un vibe special pentru veterani, hartile prea-bine cunoscute de pasionatii modului si multe alte features. Pentru fiecare victorie primiti CoinsMania (x2,x3,x5 daca aveti VIP - in functie de grad), si puteti cumpara diverse kit-uri care o sa va ajute la start. Pe fiecare harta aveti ascunse niste EASTER EGGS (bonusuri din partea noastra... sau poate capcane, cine stie?). Cuferele sunt de tipul clasic, MCSGish, incat sa faca jocul mai placut!
SkyPVP 1.8+ Sper ca toti PVPistii sunt pregatiti pentru sectiunea asta! Echipa noastra a pregatit o harta speciala, cu foarte multe semne ascunse, parkour-uri si nu numai! Craftarea golden apple-ului este blocata. Daca faci un streak de 10 kills primesti CoinsMania, hai sa vedem cine o sa fie TOP la PVP

Arena 1.8+ Modul de 1v1 arena cu mai multe kit-uri sa vedeti care este mai bun. Fiecare meci o sa fie BO3, iar la final castigatorul primeste CoinsMania.

Parkour 1.8+ RAGE MODE!

What kind of Minecraft Server is Play.CraftMania.Ro?

Play.CraftMania.Ro is a Minecraft Skyblock Server that specifically serves players using the Java edition of the game. The server aims to provide a friendly and welcoming environment for players to enjoy a balanced and engaging unknown experience.

  • Java Server IP: play.craftmania.ro
  • Minecraft Version: The server operates on version n/a

Types of Games and Gameplay on Play.CraftMania.Ro?

Minecraft servers offer a diverse range of game modes and gameplay types, which is what sets them apart from one another. Play.CraftMania.Ro is a Minecraft server that offers several types of games and gameplay, including Skyblock, Factions, Economy, MiniGames, Survival Games modes.

Server software used to run Play.CraftMania.Ro?

Using custom server software provides additional features, customization options, and plugin support compared to the original Minecraft server jar. This server has registered their server to use the following server software: Craftbukkit

Additional plugins / mods installed on server

Factions 18, Survival 1192, Creative 1192, Skyblock 1192, Skywars, Survival Games, SkyPVP, Arena, Parkour, Arcade

How do I join the Play.CraftMania.Ro server?

Join with Minecraft Java edition

  • Click on the Java IP here to copy it: play.craftmania.ro
  • Open Minecraft and click the Multiplayer tab and click Add Server
  • Paste the IP into the Add Server option. Click Done
  • Click Join and enjoy playing on Play.CraftMania.Ro
Free Server Status Banner for your own website / forum (Updates every 5-10 minutes)
Play.CraftMania.Ro minecraft server


Copy (CTRL+C) one of the above links
Paste (CTRL+V) it into your website or forum signature