Minecraft Server icon for LEGIJA NETWORKLEGIJA NETWORK
Java Server IP ⟹LEGIJA-NETWORK.INFO

LEGIJA NETWORK
Java IP:LEGIJA-NETWORK.INFO
Server Status:Offline
Last Ping: 21 days ago
Server Version: 1.19.4
Players Online:0 / 5
Submitted:2023-10-18 14:36:49
Updated:2023-11-05 10:49:01
Help the ServerVote for Server
Country:sr
Rating:
LEGIJA NETWORK
5 stars based on 2 reviews
Votes in March:0
Votes - all time:83
External Links: Discord

Recent Comments & Reviews (2)
5

dobar server igram le drugarima its good i play with friends

5

Server is so good this is best server in world ovo je super server

⭐ Legija Network je Minecraft server koji se sastoji od tri glavna moda igre: Survival, SkyBlock i AcidIsland. Svaki mod nudi jedinstveni gameplay i izazove koji će zasigurno privući igrače različitih stilova igre. ⭐

🪓 Survival mod nudi tradicionalno iskustvo preživljavanja u Minecraftu, gdje igrači moraju skupljati resurse i graditi svoj tim dok se bore protiv opasnih zombija, skeleta i drugih čudovišta noći. Nezaboravimo da su i drugi timovi takodje tu! Na ovom serveru možete pronaći i druge igrače s kojima se možete udružiti i graditi zajedničke baze ili se boriti protiv drugih timova.

🧌 SkyBlock mod je još jedan popularan način igranja Minecrafta, gde igrači počinju sa malim ostrvom u zraku i moraju se boriti za preživljavanje u izazovnom okruženju. Ovde možete pronaći mnoštvo novih izazova, poput uzgoja vlastite hrane, sakupljanja resursa, gradnje kuća i istraživanja tajnih ostrva.

💦 AcidIsland mod je jedinstven način igranja Minecrafta gde igrači počinju sa malim ostrvom okruženim kiselim okeanom. Moraju se brzo prilagoditi okolini i pronaći načine za preživljavanje, poput čišćenja zemlje od kiseline, uzgoja hrane i izgradnje skloništa.

Sva tri moda igre na Legija Network su otvorena za igrače sirem sveta i nude mnoštvo zabave, izazova i prilika za druženje s drugim igračima. Također, server se može pohvaliti i aktivnom i prijateljskom zajednicom igrača, kao i stručnom podrškom tima za igrače koji imaju poteškoća ili pitanja.

Zato pozivamo TEBE i tvoju EKIPU drugara , da bas VI postanete deo LEGIONARA !
JAVA IP: LEGIJA-NETWORK.INFO [1.16.5 - 1.19+]

RECOMENDED: 1.16.5

What kind of Minecraft Server is LEGIJA NETWORK?

LEGIJA NETWORK is a Minecraft Survival Server that specifically serves players using the Java edition of the game. The server aims to provide a friendly and welcoming environment for players to enjoy a balanced and engaging Survival experience.

Types of Games and Gameplay on LEGIJA NETWORK?

Minecraft servers offer a diverse range of game modes and gameplay types, which is what sets them apart from one another. LEGIJA NETWORK is a Minecraft server that offers several types of games and gameplay, including Skyblock, OneBlock, Economy modes.

Server software used to run LEGIJA NETWORK?

Using custom server software provides additional features, customization options, and plugin support compared to the original Minecraft server jar. This server has registered their server to use the following server software: Spigot

How do I join the LEGIJA NETWORK server?

Join with Minecraft Java edition

  • Click on the Java IP here to copy it: LEGIJA-NETWORK.INFO
  • Open Minecraft and click the Multiplayer tab and click Add Server
  • Paste the IP into the Add Server option. Click Done
  • Click Join and enjoy playing on LEGIJA NETWORK
Free Server Status Banner for your own website / forum (Updates every 5-10 minutes)
LEGIJA NETWORK minecraft server


Copy (CTRL+C) one of the above links
Paste (CTRL+V) it into your website or forum signature