Minecraft Server icon for Crafters.dkVote for Crafters.dk
Java Server IP ⟹crafters.dk

Crafters.dk
0 Players have voted for this server in April.
7 Votes - All time
Top Voters



Top Voters

  • Ludvigsen2004 - 1 vote

Recent Comments & Reviews (1)

Ditten

2023-04-24 12:30:42

Det er en fed server der har givet mange timers underholdning. Max stjerner fra mig!

Share

Server IP - Copy to Minecraft Client to Play: crafters.dk

Vanilla|Pvp|Adventure|Fællesskab|økonomi
Crafters.dk tilbyder:
Minecraftserver med lobby til 2 byggeservere. Hver har tilhørende midlertidige verdener PvP, Adventure, Nether og The End. Stor erfaring i serverdrift Crafters har kørt siden sep 2010. Ingen snyd, der spawnes ikke blokke, vi miner alle blokke før de placeres.

Stærkt fællesskab, de fleste konkurrence-events arrangeres af spillerne. Mere end bare Minecraft, vi spiller ofte andre spil sammen, på egne servere, fx. CS:GO, TF2, HL2DM, osv. Mumble server, her er det let at tale med de andre spillere eller få fat på en Admin/Moderator.

Professionel drift af serveren, alle har lige rettigheder og man kan ikke købe sig til fordele. Facebook, Steam gruppe, hjemmeside og forum.

Aktuelt lige nu: Vi står over for at skulle bygge spawn-område på vores Novus server, dette vil blive udlagt som konkurrencer i flere små dele. Der bliver oprettet en Creative server til formålet. Dette er DIN chance for at være med til at præge fremtidens Crafters, så kom glad og tilslut dig Danmarks bedste Minecraft-fællesskab.


Essentials, LWC, Dynmap, Logblock, Multiverse, Permissions EX, Worldguard