Minecraft Server icon for Utopia dkVote for Utopia dk
Java Server IP ⟹utopia.spil.host

0 Players have voted for this server in May.
Top Voters



No voters found, you may consider voting to become first voter.

Recent Comments & Reviews (0)

No reviews yet. Be the first to leave a review!

Share

Server IP - Copy to Minecraft Client to Play: utopia.spil.host

Vi er en gruppe venner, der sammen har startet og skabt et fllesskab, oprindeligt kun centreret omkring vores minecraft-server, men nu ogs om s meget mere og strre!

Flleskabet udvikler sig konstant, og vokser sig kun strre og strre dag for dag, med flere og flere medlemmer, hvilket vi er ekstremt stolte og glade over!

Hvem str bag?

Fllesskabet bestr indtil videre af ca. 60 medlemmer - heriblandt er vi 8 bestyrelsesmedlemmer, der sammen tager de endelige beslutninger og handlinger for fllesskabet.

Vi har hverken nogen bestemt aldersgrnse for hvor gammel man mindst skal vre, eller hvor gammel man max m vre, for at vre med i fllesskabet. Dog har vi et omfattende regelst, som vi forventer at alle vores medlemmer holder sig indenfor.

Reglerne er til for at holde fllesskabet familievenligt, og for at der kan vre plads til alle og deres forskelligheder.

Bryder man disse regler, kan det i vrste fald ende ud i konsekvenser som mute, ban udelukkelse mm.
Ud fra vores ansgninger at se, er helt klart strste delen af vores medlemmer dog mellem ca. 10 og 20 r. Dette glder ogs bestyrelsesmedlemmerne.


ChatManager, CoreProtect, CraftingStore, DiscordSRV, Essentials, HolographicDisplays, HubThat, Images, Multiverse-Core, Multiverse-Inventories, Multiverse-NetherPortals, Multiverse-Portals, PermissionsEx, PexTabCompleter, PlotSquared, TAB, Vault, WorldEdit, WorldGuard, dynmap