Minecraft Server icon for DreamlandVote for Dreamland
Java Server IP ⟹195.95.147.160:31564

Dreamland
0 Players have voted for this server in May.
1 Votes - All time
Top Voters



Top Voters

  • Mo_omotsukii - 1 vote

Recent Comments & Reviews (0)

No reviews yet. Be the first to leave a review!

Share
Screenshot from Dreamland Minecraft Server
Screenshot from Dreamland Minecraft Server
Screenshot from Dreamland Minecraft Server
Screenshot from Dreamland Minecraft Server

Server IP - Copy to Minecraft Client to Play: 195.95.147.160:31564

Dreamland - український майнкрафт сервер, який працює вже чотири роки, а в різних своїх перетвореннях існує з 2014 року.

Це ванільний сервер з легкими доповненнями для зручності гри, що з нашої суб'єктивної думки не відступають надто далеко від духу ванілі.

Незвичною особливістю серверу є державницько-демократичний устрій - усі важливі (або не дуже) питання по серверу вирішуються шляхом голосування визнаними серверними державами.Пропозиції для голосувань можуть пропонувати усі, хто можуть голосувати.

Також ми маємо власну серверну валюту у вигляді предметів(а не числа в чаті), виживаючу економіку, періодичні данжі та інші події. Багато гравців на сервері об'єднуються у країни для спільної гри і ролплею, по можливості.

Карту не вайпали вже три роки і не плануємо. Всі нові біоми та зміни генерації світу при переході на нову версію додаються шляхом обрізання наявної мапи у місцях де ніхто не поселився, що дозволяє не робити вайпу але насолоджуватись усіма змінами нових версій майнкрафту.

Більше та детальніше про сервер на нашій вікі: https://esderu.fandom.com/uk/wiki


ArmorStandEditor, AuthMe, BannerMaker, ClearLag, ColorMe, CoreProtect, DeathMessages, dynmap, elyby-skinsystem, emotecraft, Essentials, EvenMoreFish, GSit, Hat, HexNicks, HsRails, InventoryRollbackPlus, MapAuthor, MiniMOTD, NoMobGriefing, OpenInv, PermissionsEx, PetMaster, PlaceholderAPI, ProtocolLib, RFChairs, rRPChat, ShulkerPacks, SimpleRename, Smile, TAB, TabList, TelegramChat, UsefulWanderingTrader, VariableTime, Vault, VillagerTradeLimiter, WorldEdit