Minecraft Server icon for TehoCraftVote for TehoCraft
Java Server IP ⟹tehocraft.fi

0 Players have voted for this server in April.
61 Votes - All time
Top Voters



No voters found, you may consider voting to become first voter.

Recent Comments & Reviews (0)

No reviews yet. Be the first to leave a review!

Share

Server IP - Copy to Minecraft Client to Play: tehocraft.fi

TehoCraft on Killa Serversin luoma RPG-tyylinen Minecraft-serveri jossa voi perussurvivalpelaamisen lisksi kehitt monia eri taitotasoja ja ansaita arvoja edistyksestsi.
Serverill kytss oleva McMMO tuo kyttsi kykyj ja ominaisuuksia jotka ovat hieno lis pelikokemukseen. Ainutlaatuinen PvP-maailma mahdollistaa jnnittvi taisteluita muiden pelaajien kanssa itse survivalissa hankkimillasi varusteilla monipuolisessa ympristss.
Serverin spawn-alueilla on runsaasti nhtv ja voit mys tutustua muiden pelaajien aikaansaannoksiin helposti kylseinn teleporttien avulla. Serverill on kytss virtuaalivaluutta, tuokko, jota voi ansaita palkinnoista, myymll kermisi resursseja serverin kauppoihin tai kymll kauppaa muiden pelaajien kanssa.
Yllpito on avuliasta sek jrjest aktiviteetteja ja tapahtumia pelaajien iloksi. Survival-peluun lisksi serverilt pset pelaamaan muitakin pelimuotoja kuten harjoittelemaan taistelua muiden pelaajien kanssa KitPvP:ss tai vaikka pstmn luovuutesi valloilleen Creative-tilassa.
TehoCraft on alati kehittyv serverikokonaisuus, johon luomme jatkuvasti uusia pelimuotoja sek monenlaista sislt. Otamme ilomielin vastaan pelaajien palautteita ja toiveita. Tervetuloa liittymn joukkoomme.


Essentials, Dynmap, McMMO, McMMOHorses, ChestShop, GriefPrevention, Lottery, CraftBook